Over Roadmap Online marketing consultancy

Over Roadmap

Mijn visie

“Give a man a fish, and you feed him for a day. Teach a man to fish, and you feed him for a lifetime."

Een Chinees gezegde met de boodschap dat het loont te leren om minder afhankelijk te zijn. In mijn visie mag geen enkele ondernemer of organisatie te afhankelijk zijn van externen om de bedrijfsdoelstellingen te behalen. Dit geldt dus ook voor online marketing. 

pascal van elteren

Over mij

Ik ben Pascal van Elteren, oprichter en eigenaar van Roadmap.
Met 10+ jaar ervaring in online marketing ben ik al een tijdje onderweg. Deze ervaring gebruik ik graag om jou te helpen als 'reisgids' in het online landschap.

Ik wil mij met Roadmap onderscheiden met de visie om jou als ondernemer zelf het stuur in handen te geven over je online marketing proces, en daarmee onafhankelijk te zijn.
Dit doe ik met behulp van trainingen, je te te voorzien van advies en je over de juiste data en inzichten te laten beschikken. 
Zo ga je zelfverzekerd op weg met online marketing als motor om je doelstellingen te behalen.

Jouw online marketing vraagstuk in goede handen

Natuurlijk wil je er graag zeker van zijn dat jouw online marketing vraagstuk in goede handen is. Daarom geef ik je graag een overzicht van de ervaring die ik heb opgedaan en mijn visie en werkwijze. 

Zelf het stuur in handen

Ik wil jou als ondernemer op online marketing gebied zo onafhankelijk mogelijk maken van externen. Met advies, trainingen, inzichten en tools stel ik je in staat om met zelfvertrouwen zelf je eigen online marketing in te zetten als motor voor het behalen van doelstellingen.

online marketing vraagstuk

Duurzame samenwerking 

Ik ga voor een duurzame relatie op basis van gelijkwaardigheid waarin transparantie en kennisdeling centraal staan. Ik ben je strategische sparringspartner aan de keukentafel, niet het bureau dat het beter weet.
Mijn adviezen komen voort uit kennis, ervaring en creativiteit maar bovenal inlevingsvermogen. 

Mijn doelstelling is dat mijn dienstverlening jouw de kracht geeft om met online marketing je onderneming te laten groeien, en daarmee je vraag naar nieuwe kennis en inzichten organisch meegroeit.

samenwerking online marketing advies

Vertrouw op ervaring

Ik heb gewerkt aan verschillende marketingvraagstukken voor diverse organisaties, groot en klein, in diverse branches, zowel aan bureau- als bedrijfszijde. Eén ding hebben alle ondernemingen gemeen: er ligt een groot onbenut potentieel. 

Hieronder vind je een overzicht van organisaties waarvoor ik de eer heb gehad te mogen werken:

E-commerce

Created with Sketch.
 • Omoda (bedrijfzijde)
 • Bomont (bedrijfzijde)
 • Van Westen Mode (bureauzijde)

B2B

Created with Sketch.
 • Databyte (bedrijfzijde)
 • Van der Velden Marine systems - nu Damen Marine Components (bedrijfzijde)
 • Bergfood (bureauzijde)
 • LifeTec Group (bureauzijde)

Onderwijs en overheid

Created with Sketch.
 • HZ University of Applied Sciences (bedrijfzijde)
 • Gemeente Goes (bureauzijde)

Detachering en werving

Created with Sketch.
 • Schipper Accountants (bureauzijde)
 • Colsen (bureauzijde)
 • De Pooter (bureauzijde)
 • WVO Zorg (bureauzijde)

Inbound certified

Created with Sketch.
inbound certifcation pve

Bewijs dat ik bekend ben met de best practices om een business model op te zetten dat is gebaseerd op de inbound filosofie en het vliegwiel-model, dat helpt (potentiele) klanten aan te trekken, interactie aan te gaan en te verheugen met optimale contactmomenten.

Inbound sales certified

Created with Sketch.
inbound sales certification pve

Bewijs dat ik bekend ben met de best practices om (jou te helpen) potentiele klanten te identificeren, benaderen, uitvragen en adviseren, volgens het inbound sales principe.

Google Analytics certified

Created with Sketch.
Google analytics certification pve

Bewijs dat ik de weg weet te vinden in de analyse tool van Google. Data uit Google Analytics kan je veel vertellen over je doelgroep, waar zij vandaan komen en welke acties zij op je website ondernemen.
Ik help je graag je online marketing proces en kanalen optimaal in te richten.

Tarieven

Transparantie en kennisdeling staan centraal in mijn dienstverlening, dus ook mijn tarieven en werkwijze. Zo weet jij waar je op (en mee) kunt rekenen.
Roadmap hanteert een uurtarief van €60,- (afgerond per kwartier). Bij elke vorm van dienstverlening worden vanafprijzen en stelposten genoemd. Op basis van wensen en ambities wordt altijd maatwerk geleverd.

Reiskosten 

De standplaats van Roadmap is Hoeven (West-Brabant). Voor een afspraak op locatie worden geen kosten doorberekend voor de eerste 25 km en 15 minuten reistijd. Daarbuiten reken ik €0,25 per km en €15 per reiskwartier. Vertraging door onverwachte omstandigheden zoals files worden hierin niet doorgerekend.

tarieven online marketing

Werkwijze

Een strategisch advies is het resultaat van een combinatie van creativiteit, innovatie en ervaring, er wordt dan ook geen strategisch advies in offertes verwerkt.
Voor zowel trainingen, analyses als een online dashboard bewijst de meerwaarde zich voornamelijk in de uitvoering. 

Daarom is het offerte-traject bij Roadmap als volgt: 

 • Een kennismakingsgesprek (max. 45 minuten, onbelast)
 • Een vertaling van jouw wensen naar een uitvraag (max. 1xA4, onbelast), om verwachtingen helder te maken en kwaliteit van dienstverlening te kunnen toetsen.
 • Als als deze uitvraag in jouw ogen klopt, wordt een offerte opgesteld, waarin dienstverlening wordt afgestemd op jouw wensen en ambities
werkwijze online marketing

Matcht mijn visie...

...met  jouw organisatie of onderneming, en ben je overtuigd dat jouw online vraagstuk in goede handen is?
Neem dan contact op via het onderstaande formulier

Lees ook:  ⚠️ - De tien meest gemaakte fouten in online marketing